Kongsberg kommune
Postadresse: Postboks 115, 3602 Kongsberg
Besøksadresse: ,
Kontaktperson:Signe Lise Holm, 92684477, signe.lise.holm@kongsberg.kommune.no
Sølvtråden - Street Art Workshop
Produksjonsliste
Program

Sølvtråden - Street Art Workshop

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Et dagskurs (4 timer) med PEACETU vil gi en introduksjon til street art og inkludere studie av metoder og stil med fordypning i fargestudie, tegning og sprayteknikk, med mye praksis (f.eks dekorasjon av vegg i nærområdet eller provisoriske lettvegger, lerreter eller skulpturer).

i Uke 38, 39

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Kongsberg kommune
  • Kunstnere/grupper: Peacetu

Om kunstner / utøver / gruppe

PEACETU er kunstnernavnet til den brasilianske street artisten Rodrigo Vitorio Lisboa (1977). Han vokste opp i Salvador (Brasils 3. største by) der Rodrigo raskt startet å utforske graffitikunsten. Han utviklet etter hvert sitt svært spesielle estetiske uttrykk med abstrakte former og vibrerende farger, og ble raskt anerkjent som PEACETU i delstaten Bahia. Han arbeider med både store vegger, skulpturer og lerreter, og PEACETUs arbeider er stilt ut ved flere anledninger. Han har holdt flere kurs for barn og unge i Brasil og Norge, hvor han nå bor og har avsluttet en Bachelor i Produktdesign ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

www.peacetu.com/

Instagram: @peacetu


Medvirkende

  • Peacetu
  • Rodrigo Vitorio Lisboa (Street Art kunstner)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Bilde.jpg
Visuell kunst
Trinn: 7 - 9
Praktisk informasjon
Programlengde
4 timer, hel dag
Maks publikumsantall
30
Arena / rom
Ute, egnet vegg
Workshop
Hel dag, 4 timer
Merknad
PEACETU STREET ART WORKSHOPEt dagskurs (4 timer) med PEACETU vil gi en introduksjon til street art og inkludere studie av metoder og stil med fordypning i fargestudie, tegning og sprayteknikk, med mye praksis (f.eks dekorasjon av vegg i nærområdet eller provisoriske lettvegger, lerreter eller skulpturer).Street art er et nyttig pedagogisk og kunstnerisk verktøy, og PEACETU street art workshop skal vekke ungdoms nysgjerrighet utover det pedagogiske, og gjøre dem i stand til å transformere sin virkelighet med en kunstnerisk bevissthet.Aktiviteten fordrer samarbeid og kreativitet, og skaper et rom for fellesskap over en ny inspirerende opplevelse, der både gutter og jenter blir like engasjert. Kan holdes for én klasse per dag (4 timer) om lærer også er tilstede.Spraymalingen er vannbasert og miljøvennlig.
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Kongsberg kommune
Medvirkende
  • Rodrigo Vitorio Lisboa (Street Art kunstner)